Asociația Secretul Evoluției, dezvoltată în jurul doamnei doctor pediatru Ana Culcer, vă invită la primul eveniment din acest an: cursul de alăptare, destinat gravidelor și proaspetelor mămici.

Invitați la curs sunt și tăticii, care au un rol foarte important în susținerea partenerelor lor, în această perioadă.

Cursul de alăptare a fost conceput de dr. Ana Culcer, medic primar pediatru, fost șef al secției de neonatologie de la Spitalul Universitar de Urgență din București, formator național pe probleme de alăptare, cu expertiză obținută la nivel internațional în domeniu.
Durata cursului este de 7 ore. Jumătate din timpul alocat se referă la teorie și jumătate este experiență practică. Mai jos câteva dintre subiectele abordate:

– Importanță și avantajele alăptării pentru mamă, copil și familie. Compoziția laptelui de mamă.

– Inițierea alăptării, susținerea alăptării și succesul alăptării.

– Anatomia sânului, cum se formează laptele matern, poziții la sân, complicații ale suptului incorect- tratare și prevenire.

– Metode de golire a sânului, “banca de lapte matern”, plânsul copilului, susținerea psihologică a mamei care alăpteaza, argumente pro și contra alimentației artificiale.

Număr de cursanți: 20.

Data: 26 martie 2017, 10.00 AM-17.00 PM

Loc de desfășurare: Café Therapy, Strada Sfinții Voievozi 60, București

COST: 450 de lei.

În prețul cursului este inclus și DVD-ul Alăptarea de la A la Z, realizat de doamna dr. Ana Culcer în colaborare cu Asociația Secretul Evoluției, în valoare de 45 de lei.

De asemenea, în această sumă este inclusă și masa în sistem catering.

Plata se face în contul Asociației Secretul Evoluției:

RO45OTPV110000284062RO01,

Banca: OTP Bank sucursala SMB, Alpha Bank, CIF: 23886268

Înscrierile se pot face până în data de 20 martie 2017, în limita locurilor disponibile.

Pentru mai multe detalii și înscriere trimiteți email pe adresa office@ingrijireacopilului.ro

Despre Asociația Secretul Evoluției

Asociația Secretul Evoluției, dezvoltată în jurul dnei doctor pediatru Ana Culcer, este o organizație non-guvernamentală, dedicată proiectelor educaționale care susțin sănătatea și îngrijirea corectă a copilului. Cu implicarea directă a dnei doctor ANA CULCER, pediatru cu o vastă experiență, promovăm tehnicile moderne de parenting – pornind de la informarea corectă despre vaccinare, până la alimentație sănătoasă, mișcare și psihologia copilului.

Despre dr. Ana Culcer

Medic primar pediatru, cu o experiență de peste 40 de ani în îngrijirea copiilor, dr. Ana Culcer a condus până în 2014 secția de neo-natologie de la Spitalul Universitar de Urgență din București. Din 2014, continuia să se ocupe de copii în cabinet și să participe la evenimentele prin care promovează îngrjirea corectă a copiilor, organizate de Asociația Secretul Evoluției.

Autor

Scrie un comentariu