clubul copiilor sanatosiAcest Club a fost gândit de către echipa Asociației în răspuns la cererea părinților de a fi sprijiniți și ghidați în creșterea sănătoasă a copiilor. Ne propunem ca prin acest proiect să construim un grup bazat pe prietenie și respect reciproc, și să întindem o mână de ajutor acelora care au nevoie de îndrumare.
Prin plata unei taxe anuale de 120 RON, părinții au acces la toate întâlnirile Clubului, la care iau parte medici specialiști în diverse domenii: neonatologie, pediatrie, psihologie infantilă, nutriție, stomatologie etc.
Ei pot intra astfel în legătură directă cu specialiști, care au răspuns la diversele probleme cu care se pot confrunta cei mici, și vor face parte dintr-o comunitate bazată pe un interes comun fundamental: sănătatea copiilor.
Avantajele membrilor:

✔ părinții primesc consultanță medicală de la specialiștii implicați, și au garanția că informațiile primite în cadrul acestor întâlniri sunt relevante, utile și corecte din punct de vedere medical
✔ participarea la întâlniri periodice cu medici specialiști, în care află informații relevante despre diverse teme de interes
✔ accesul gratuit al copiilor la locul de joacă în perioada desfășurării întâlnirilor
Ce face Asociația:

✔ propune întalnirea (data, ora)
✔ asigură locația pentru întâlnire și locul de joacă pentru copii
✔ vorbește cu medicul specialist
✔ pune la dispoziția participanților toată partea de organizare a evenimentului
✔ trimite newslettere, articole sau comunicate către toți partenerii
✔ pune la dispoziția membrilor un spațiu de comunicare online: blogul – secțiunea “Părerile părinților”

Ce fac părinții:

✔ se înscriu pentru întâlniri, cu confirmarea fermă a participării
✔ propun teme pentru întâlniri: acestea trebuie postate pe blogul Asociației sub formă de comentarii, pentru a fi vizibile pentru toți membrii
✔ plătesc taxa de înscriere, pentru susținerea campaniei de promovare a sănătății și îngrijirii corecte a copiilor
✔ promovează Asociația Secretul Evoluției și Clubul Copiilor Sănătoși în rândul prietenilor și a comunităților (fizice sau online) din care fac parte
✔ aduc noi membri în Club
✔ atrag fonduri pentru susținerea proiectelor Asociației (evenimente, broșura informațională distribuită gratuit în maternitățile din întreaga țară, realizarea de materiale informative etc.)
✔ participă activ pe blog, în cadrul secțiunii dedicate lor – “Părerile părinților”
IMPORTANT: Data și tematica întâlnirilor vor fi anunțate pe site-ul www.ingrijireacopilului.ro, cu 30 de zile înainte de eveniment.
Taxa de 120 RON este anuală și se achită într-o singură tranșă, la înscrierea în Club.
O întâlnire va avea loc numai în condițiile în care pentru data anunțată a fost primită confirmarea fermă de participare din partea a cel puțin 15 părinți.