Clubul Copiilor Sanatosi

clubul_copiilor_sanatosiClubul copiilor sanatosi

Acest Club a fost gandit de catre echipa Asociatiei in raspuns la cererea parintilor de a fi sprijiniti si ghidati in cresterea sanatoasa a copiilor. Ne propunem ca prin acest proiect sa construim un grup bazat pe prietenie si respect reciproc, si sa intindem o mana de ajutor acelora care au nevoie de indrumare.
Prin plata unei taxe anuale de 120 RON, parintii au acces la toate intalnirile Clubului, la care iau parte medici specialisti in diverse domenii: neonatologie, pediatrie, psihologie infantila, nutritie, stomatologie etc.
Ei pot intra astfel in legatura directa cu specialisti care au raspuns la diversele probleme cu care se pot confrunta cei mici, si vor face parte dintr-o comunitate bazata pe un interes comun fundamental: sanatatea copiilor.
Avantajele membrilor:

– parintii primesc consultanta medicala de la specialistii implicati, si au garantia ca informatiile primite in cadrul acestor intalniri sunt relevante, utile si corecte din punct de vedere medical
– participarea la intalniri periodice cu medici specialisti, in care afla informatii relevante despre diverse teme de interes
– accesul gratuit al copiilor la locul de joaca in perioada desfasurarii intalnirilor
Ce face Asociatia:

– propune intalnirea (data, ora)
– asigura locatia pentru intalnire si locul de joaca pentru copii
– vorbeste cu medicul specialist
– pune la dispozitia participantilor toata partea de organizare a evenimentului
– trimite newslettere, articole sau comunicate catre toti partenerii
– pune la dispozitia membrilor un spatiu de comunicare online: blogul – sectiunea “Parerile parintilor”

Ce fac parintii:

– se inscriu pentru intalniri, cu confirmarea ferma a participarii
– propun teme pentru intalniri: acestea trebuie postate pe blogul Asociatiei sub forma de comentarii, pentru a fi vizibile pentru toti membrii
– platesc taxa de inscriere, pentru sustinerea campaniei de promovare a sanatatii si ingrijirii corecte a copiilor
– promoveaza Asociatia Secretul Evolutiei si Clubul Copiilor Sanatosi in randul prietenilor si a comunitatilor (fizice sau online) din care fac parte
– aduc noi membri in Club
– atrag fonduri pentru sustinerea proiectelor Asociatiei (evenimente, brosura informationala distribuita gratuit in maternitatile din intreaga tara, realizarea de materiale informative etc)
– participa activ pe blog, in cadrul sectiunii dedicate lor – “Parerile parintilor”
IMPORTANT:  Data si tematica intalnirilor vor fi anuntate pe site-ul www.ingrijireacopilului.ro, cu 30 de zile inainte de eveniment.
Taxa de 120 RON este anuala si se achita intr-o singura transa, la inscrierea in Club.
O intalnire va avea loc numai in conditiile in care pentru data anuntata a fost primita confirmarea ferma de participare din partea a cel putin 15 de parinti.

Asociatia Secretul Evolutiei

Pentru a ajuta si ghida copiii sa plece intr-o linie dreapta pe cararea vietii, avem nevoie de iubire, daruire, rabdare si nu in ultimul rand de un pachet vast de cunostinte! Cu aceste lucruri in minte NOI pornim la drum cu forte proaspete, dornici sa venim in ajutorul tau pentru linistea ta interioara!