Despre noi

Pentru a ajuta și ghida copiii să plece într-o linie dreaptă pe cărarea vieții, avem nevoie de iubire, dăruire, răbdare și nu în ultimul rând de un pachet vast de cunoștințe! Cu aceste lucruri în minte NOI pornim la drum cu forțe proaspete, dornici să venim în ajutorul tău pentru liniștea ta interioară!
Asociația Secretul Evoluției, împreună cu doamna Dr. Ana Culcer, organizează în București și în țara evenimente, ce au ca scop promovarea alăptării și îngrijirea sănătoasă a copiilor. Ținta noastră sunt viitoarele mame, deoarece noi considerăm că sarcina începe înainte de concepție.

Un copil sănătos și bine crescut apare ca urmare a dorinței ambilor părinți de a se implica și acumula informații, înainte de conceperea viitorului copil.

În cadrul întâlnirilor noastre ce se intitulează “Învață să ai un copil sănătos”, abordăm subiecte legate de pozițiile corecte de alăptare, în funcție de tipul nașteri (naștere naturală sau cezariană), vaccinarea, diversificarea alimentației, psihologia copilului și implicațiile acesteia asupra familiei și multe altele.
Tot în cadrul acestor întâlniri părinții sau viitori părinți vor avea posibilitatea de a pune întrebări legate de creșterea și îngrijirea copilului.
Asociația Secretul Evoluției, împreună cu doamna Dr. Ana Culcer și o echipă tânără de profesioniști, au strâns laolaltă experiență, competență și dăruire și au creat un mediu de lucru dinamic, gata oricând să răspundă solicitărilor tale rapid și eficient! Asociația are ca scop organizarea și susținerea de conferințe prin intermediul cărora vom promova alăptarea și îngrijirea sănătoasă a copilului. Speram ca alături de noi să vină toți cei care sunt dornici să sprijine acțiunile noastre. Ne dorim foarte mult să vedem mereu sănătoși și fericiți.

Membrii Fondatori

dr ana culcer
Doamna Doctor Ana Culcer
Este medic primar pediatru-neonatolog și șeful secției de Nou Născuți din cadrul Spitalului Universitar București. După 40 de ani de experiență în domeniul pediatriei și nenumărate cursuri făcute în SUA și Europa, doamna Dr. Ana Culcer vine în ajutorul tinerilor părinți prin intermediul Asociației Secretul Evoluției, în cadrul căreia este și Vicepreședinte.


Marius Cimpoescu – Inginer aparatură biomedicală

Totul a început de la ideea de a transpune întreaga experiență profesională a mamei mele Marius Cimpoescu în materiale informative care să fie pe înțelesul tuturor părinților, care sunt preocupați de sănătatea copilului lor. Am început în 2008, cu CD-ul “Totul despre alăptarea și îngrijirea copilului mic”, în momentul de față fiind 4 DVD-uri pe piață. Calitatea de șefa a secției de neonatologie din cadrul Spitalului Universitar încă din 78, i-a dat ocazia mamei mele și automat și mie, trăind în același mediu, de a constata nivelul slab de informare și educație, atât în rândul părinților, cât și în cel al personalului medical. Este revoltător faptul că în sec XXI mai există părinți care îmbracă copilul cu geaca, căciula, ciorapi și salopetă la 35 grade. Îmbunătățirea acestui nivel necesită timp și muncă la nivel colectiv. Prin intermediul acestei asociații, creăm mediul oportun pentru părinții care doresc să învețe cum să aibă un copil fizic și psihic sănătos, de la specialiști precum dr. Ana Culcer.


Bianca Măgureanu – JurnalistBianca Magureanu

“Am fost impresionată de dăruirea doamnei doctor Ana Culcer, încă de când am văzut-o prima dată în secția de terapie intensivă a spitalului Universitar. Nu numai că a făcut tot ce a fost omenește posibil pentru a-mi salva bebelușul născut prematur la 6 luni, cu șanse minime de supraviețuire, dar m-a încurajat, mi-a fost alături în cele mai grele momente ca o adevărată mamă. Azi, îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a scos-o în cale, pentru că doar cu ajutorul dânsei pot să mă bucur de Mihai, minunea noastră.
M-am alăturat Asociației Secretul Evoluției, tocmai pentru că am înțeles că prin aceasta, doamna doctor ajută și salvează și alți copii, nu doar pe cei din maternitatea Spitalului Universitar. Sunt onorată să fac parte din această Asociație, care promovează un stil de viață sănătos pentru copii.”