Despre Noi

Pentru a ajuta si ghida copiii sa plece intr-o linie dreapta pe cararea vietii, avem nevoie de iubire, daruire, rabdare si nu in ultimul rand de un pachet vast de cunostinte! Cu aceste lucruri in minte NOI pornim la drum cu forte proaspete, dornici sa venim in ajutorul tau pentru linistea ta interioara!

Asociatia Secretul Evolutiei este formata dintr-o echipa tanara de profesionisti, care a strans laolalta experienta, competenta si daruire si a creat un mediu de lucru dinamic, gata oricand sa raspunda solicitarilor tale rapid si eficient! Asociatia are ca scop organizarea si sustinerea de conferinte prin intermediul carora vom promova alaptarea si ingrijirea sanatoasa a copilului. Speram ca alaturi de noi sa vina toti cei care sunt dornici sa sprijine actiunile noastre. Ne dorim foarte mult sa vedem mereu copii sanatosi si fericiti.

Membrii Fondatori

Doamna Doctor Ana Culcer

Este medic primar pediatru-neonatolog, seful sectiei de Nou Nascuti din cadrul Spitalului Universitar Bucuresti.  Dupa 40 de ani de experienta in domeniul pediatriei si nenumarate cursuri facute in SUA si Europa, D-na Dr. Ana Culcer vine in ajutorul tinerilor parinti prin intermediul Asociatiei Secretul Evolutiei, in cadrul careia este si Vicepresedinte.

Marius Cimpoescu – Inginer aparatura biomedicala

Totul a inceput de la ideea de a transpune intreaga experienta profesionala a mamei mele in materiale informative  care sa fie pe intelesul tuturor parintilor care sunt preocupati de sanatatea copilului lor. Am inceput in  2008 cu CD-ul “Totul despre alaptarea si ingrijirea copilului mic” in momentul de fata fiind 4 DVD-uri pe piata. Calitatea de sefa a sectiei de neonatolgie din cadrul Spitalului Universitar inca din 78, i-a dat ocazia mamei mele si automat si mie, traind in acelasi mediu, de a constata nivelul slab de informare si educatie atat in randul parintilor cat si in cel al personalului medical. Este revoltator faptul ca in sec XXI mai exista parinti care imbraca copilul cu geaca, caciula, ciorapi si salopeta la 35 grade. Imbunatatirea  acestui nivel necesita timp si munca la nivel colectiv. Prin intermediul acestei asociatii cream mediul oportun pentru parintii care doresc sa invete cum sa aiba un copil fizic si psihic sanatos de la specialisti precum dr Ana Culcer.

Bianca Magureanu – Jurnalist

“Am fost impresionata de daruirea doamnei doctor Ana Culcer, inca de cand am vazut-o prima data in sectia de terapie intensiva a spitalului Universitar. Nu numai ca a facut tot ce a fost omeneste posibil pentru a-mi salva bebelusul nascut prematur la 6 luni, cu sanse minime de supravietuire, dar m-a incurajat, mi-a fost alaturi in cele mai grele momente ca o adevarata mama. Azi, ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a scos-o in cale, pentru ca doar cu ajutorul dansei pot sa ma bucur de Mihai, minunea noastra.
M-am alaturat Asociatiei Secretul Evolutiei, tocmai pentru ca am inteles ca prin aceasta, doamna doctor ajuta si salveaza si alti copii, nu doar pe cei din maternitatea Spitalului Universitar. Sunt onorata sa fac parte din aceasta Asociatie care promoveaza un stil de viata sanatos pentru copii.”

Asociatia Secretul Evolutiei

Pentru a ajuta si ghida copiii sa plece intr-o linie dreapta pe cararea vietii, avem nevoie de iubire, daruire, rabdare si nu in ultimul rand de un pachet vast de cunostinte! Cu aceste lucruri in minte NOI pornim la drum cu forte proaspete, dornici sa venim in ajutorul tau pentru linistea ta interioara!