Donatii

Dragi parinti, Asociatia Secretul Evolutiei isi doreste sa vina cat mai mult in ajutorul vostru si sa va fie alaturi, pas cu pas, in anii minunati in care copilul vostru creste si se dezvolta din toate punctele de vedere. Avem multe idei, foarte mult entuziasm, o echipa unita si punem suflet in tot ceea ce intreprindem, deoarece credem ca numai asa putem reusi.

Sa va prezentam proiectele noastre:

 • Seria de evenimente “Invata sa ai un copil sanatos”, initiata in 2008 – conferinte pe teme medicale adresate parintilor cu copii intre 0-10 ani, care se bucura de fiecare data de aprecierea publicului. In cadrul acestora, medici pediatri, neonatologi, psihologi etc. ofera parintilor informatii esentiale, astfel incat acestia sa se bucure de copii sanatosi si fericiti. Primul eveniment din această serie din 2017 are loc în data de 13 mai, la Facultatea de Psihologie și Științele Educației din București. Sunt asteptati peste 200 de parinti. 
 • PROGRAMUL EVENIMENTULUI:
  1. Alăptarea si beneficiile ei pe termen lung. Cum alăptăm cât mai mult.
   – Dr. Ana Culcer, medic primar pediatru, doctor în științe medicale – 10.00 AM – 10.30 AM
  1. Vaccinare cu schema oficială sau opțională? Să alegem în cunoștință de cauză – Dr. Nicoleta Tudor, medic primar pediatru Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babes” din București – 10.30 AM -11.00 AM

  Pauza: 11.00 AM -11.30 AM

  1.  Cum îngrijim dantura copiilor, de la naștere până la dinții definitivi –

  Dr. Ioana Poiana, medic stomatolog  – 11.30 AM – 12.00 PM

  1.  Semnele care arată că un copil are nevoie de control oftalmologic. Patologia oftalmologică la copilul mic – Dr. Andreea Ciubotaru, Clinica Infosan din Bucuresti

  12.00 PM -12.30 PM

  1. Când trebuie dus un copil la psiholog sau Tulburarile comportamentele la copii si solutii pentru ele – Prof. de la Facultatea de Psihologie

  12.30 PM -13.00 PM

  Întrebări și răspunsuri: 13.00 PM – 14.00 PM

 • Alte evenimente periodice organizate de Asociatie sunt cursurile periodice de parenting organizate de dr Ana Culcer si invitatii ei.
 • Materiale informative adresate parintilor si viitorilor parinti: cursurile “Totul despre alaptarea si îngrijirea copilului mic”, “Curs de Babysitting” si DVD-ul video cu titlul “Cresterea imunitatii copilului tau”. Toate acestea poarta semnatura dr. Ana Culcer, medic pediatru si neonatolog, fost sef sectie Nou Nascuti, Spitalul Universitar de Urgentă, Bucuresti.
 • Brosura “Cum sa fim sanatosi”: distribuita gratuit in maternitati din toata tara, cuprinde raspunsurile la cele mai frecvente intrebari si probleme cu care se confrunta proaspetele mamici
Pentru a duce la bun sfarsit toate aceste planuri, avem nevoie si de suportul dumneavoastra. Prin directionarea a 2 % din impozitul pe venit catre Asociatia Secretul Evolutiei, puteti contribui la aceste proiecte nobile, adresate promovarii sanatatii copiilor.
Nu trebuie sa asteptam ca micutii sa se imbolnaveasca pentru a-i trata, ci trebuie sa ne asiguram ca ii ingrijim corect, astfel incat acestia sa nu devina bolnavi. Acesta este credo-ul Asociatiei, si speram ca ne veti fi alaturi in acest demers.
Tot ce trebuie sa faceti pentru directionarea celor 2 % este sa completati unul din formularele de mai jos, deja completate cu datele Asociatiei Secretul Evolutiei. Nu este vorba de o donatie sau de o cheltuiala suplimentara, daca nu le dati dumneavoastra o alta adresa, acesti bani vor ajunge automat la stat.

Descarcati si trimiteti formularul 230 daca ati avut numai venituri din salariu, respectiv formularul 200 daca ati avut si alte tipuri de venituri.

Formular 230

 Formular 200

Pentru alte tipuri de donatii sau sponsorizari va rugam sa nu ezitati sa ne contactati sau sa accesati sectiunea magazin.

Va multumim pentru sprijinul acordat,
Echipa Asociatiei Secretul Evolutiei.


Asociatia Secretul Evolutiei

CIF: 23886268
Autorizatie Nr: 34/06.05.2008
Adresa: Sos. Iancului, Nr.41, Bl.102D, Ac.A, et.4, ap.19, sector 2, Bucuresti Romania
Cont: RO45OTPV110000284062RO01
Banca: OTPBank sucursala SMB