Evenimente

evenimente organizate de ingrijirea copilului Asociația Secretul Evoluției împreună cu doamna Dr. Ana Culcer organizează în București și în țară evenimente ce au ca scop promovarea alăptării și îngrijirea sănătoasă a copiilor.
“Pediatria se adresează copiilor de la 0 la 18 ani.” Dr. Ana Culcer
Ținta noastră sunt viitorii părinți, deoarece noi considerăm că o informare corectă este necesară înainte de concepția copilului, dar și după nașterea acestuia. Un copil sănătos și bine crescut apare ca urmare a dorinței ambilor părinți de a se implica și a acumula informații referitoare la evoluția sănătoasă a acestuia.
În cadrul întâlnirilor noastre, ce se intitulează “Învață să ai un copil sănătos”, abordăm subiecte legate de pozițiile corecte de alăptare în funcție de tipul nașterii (naștere naturală sau cezariană), vaccinarea, diversificarea alimentației, psihologia copilului, implicațiile acesteia asupra familiei și multe alte teme până la acoperirea vârstei de 18 ani. Tot în cadrul acestor întâlniri, părinții sau viitori părinți vor avea posibilitatea de a pune întrebări legate de creșterea și îngrijirea copilului.
Detaliile legate de dată și locațiile exacte ale evenimentelor vor fi anunțate cu cel puțin 30 de zile înaintea evenimentului. Pentru cine dorește să știe mai multe despre evenimentele noastre sau dorește să se implice în organizarea unui eveniment pentru mame în orașul lui, așteptăm propunerile pe email la
mariusc@ingrijireacopilului.ro