Părerile părinților

Scrie-ne părerea ta legată de asociație, de activitățile și proiectele pe care aceasta le desfășoară, prin adăugarea unui comentariu. Așteptam sugestiile și părerile tale legate de ceea ce facem și cum am putea să îmbunătățim proiectele noastre. Numai cu ajutorul tău noi putem crește!
Mai jos găsești câteva păreri trimise de părinți pe mail, în urma evenimentelor susținute de Asociația Secretul Evoluției în țară și în București.

 

Aurelian N.: „Am participat duminică, 30.11.2008, la sesiune și pot spune că a fost un lucru interesant și foarte util. Vă felicit și vă urez multă bafta în continuare. Vă mulțumesc!”
Iuliana M.:” Bună ziua,
Le-am dus nepoțeilor cadourile de la dumneavoastră și au fost foarte bine venite, le-am adus o bucurie… Mai mult părinților, căci copii sunt prea mici ca să aprecieze. Să vă dea Dumnezeu multă sănătate și în continuare. Ați adus o mică bucurie în sufletul unor oameni mai amărâți. Multă sănătate și bucurii!!!”

 

Părerile părinților ce au participat la evenimentul din 24 februarie 2010, ce a avut loc la Palatul copiilor din București.

Bogdan Mircea:„Excelent, aceste conferințe sunt întâlniri benefice, abonamente la sănătate, și informații corecte.”
 
Mihai Carmen Elena: „Felicitări, tot ce faceți pentru copii este minunat, mulțumesc pentru tot!”
 
Alexandru Roxana: „Cât mai multe conferințe pe diverse teme de pediatrie.”
 
Munteanu Cristina: „Excelent! Doamna dr. Culcer este o avere națională.”
 
Gheorghe Maria Corina:„Este o întâlnire foarte interesantă și foarte, foarte utilă.”
 
Hrubariu Dana Paraschiva:„Toate subiectele au fost interesante, dacă s-ar putea ca aceste conferințe să aibă loc în cât mai multe localități.”
 
Tudorache Elena: “Mulțumiri Asociației Secretul Evoluției pentru tot proiectul său.”
 
Purcaru Luminita Mihaela: “Suntem la a doua participare și suntem extrem de mulțumiți. Într-adevăr am învățat o mulțime de lucruri interesante.”
 
Gheorghe Valeriu:„O părere bună, de fiecare dată.”
 
Gheorghe Maria: „Bună ziua, vă felicit pentru toate întâlnirile organizate și doresc ca la o viitoare întâlnire, pentru anul viitor să fie o discuție și despre infertilitate, cunosc o familie (nașii mei) care se chinuie de 7 ani să facă un copil, au schimbat mai mulți medici și nimic, sunt foarte, foarte dezamăgiți și cred că în situația lor sunt foarte multe familii. Cred că ar fi interesant dacă s-ar putea aduce medici specialiști în domeniul acesta. Vă mulțumesc frumos și vă doresc mult succes în activitatea dumneavoastră.”