Parerile parintilor

 

   Scrie-ne parerea ta legata de asociatie, de activitatile si proiectele pe care aceasta le desfasoara prin adaugarea unui comentariu. Asteptam sugestiile si parerile tale legate de ceea ce facem si cum am putea sa imbunatatim proiectele noastre. Numai cu ajutorul tau nou putem creste!

   Mai jos gasesti cateva pareri trimise de parinti pe mail, in urma evenimentelor sustinute de Asociatia Secretul Evolutiei in tara si in Bucuresti.

 

Aurelian N.: “Am participat duminca, 30.11.2008, la sesiune si pot spune ca a fost un lucru interesant si foarte util. Va felicit si va urez multa bafta in continuare. Va multumesc!”
Iuliana M.:” Buna ziua,
Le-am dus nepoteilor cadourile de la dumneavoastra si au fost foarte bine venite, le-am adus o bucurie… Mai mult parintilor, caci copii sunt prea mici ca sa aprecieze. Sa va dea Dumnezeu multa sanatate si in continuare. Ati adus o mica bucurie in sufletul unor oameni mai amarati. Multa sanatate si bucurii!!!”

 

Parerile parintilor ce au participat la evenimentul din 24 februarie 2010 ce a avut loc la palatul copiilor din Bucuresti.

Bogdan Mircea:”Execelent, aceste conferinte sunt intalniri benefice, abonamente la sanatate, si informatii corecte”.
 
Mihai Carmen Elena: “Felicitari, tot ce faceti pentru copii este minunat, multumesc pentru tot”!
 
Alexandru Roxana: ”Cat mai multe conferinte pe diverse teme de pediatrie”.
 
Munteanu Cristina: ”Excelent! Doamna dr. Culcer este o avere nationala”.
 
Gheorghe Maria Corina:”Este o intalnire foarte interesanta si foarte, foarte utila”.
 
Hrubariu Dana Paraschiva:”Toate subiectele au fost interesante, daca s-ar putea ca aceste conferinte sa aiba loc in cat mai multe localitati”.
 
Tudorache Elena: “Multumiri Asociatiei Secretul Evolutiei pentru tot proiectul sau”.
 
Purcaru Luminita Mihaela: “Suntem la a doua participare si suntem extrem de multumiti.Intradevar am invatat o multime de lucruri interesante”.
 
Gheorghe Valeriu:” O parere buna, de fiecare data”.

Gheorghe Maria: “Buna ziua va felicit pentru toate intalnirile organizate,si doresc ca la o viitoare intalnire ,pentru anul viitor sa fie o discutie si despre infertilitate,cunosc o familie (nasii mei)care se chinuie de 7 ani sa faca un copil,au schimbat mai multi medici si nimic, sunt ff dezamagiti,si cred ca in situatia lor sunt foarte multe familii.Cred ca ar fi interesant daca s-ar putea aduce medici specialisti in domeniul acesta. Va multumesc frumos si va doresc mult succes in activitatea dumneavostra.”

Asociatia Secretul Evolutiei

Pentru a ajuta si ghida copiii sa plece intr-o linie dreapta pe cararea vietii, avem nevoie de iubire, daruire, rabdare si nu in ultimul rand de un pachet vast de cunostinte! Cu aceste lucruri in minte NOI pornim la drum cu forte proaspete, dornici sa venim in ajutorul tau pentru linistea ta interioara!