Termeni si conditii

Asociatia Secretul Evolutiei garanteaza confidentialitatea datelor personale culese in timpul vizitarii de catre dvs. a paginilor de internet ale Asociatiei Secretul Evolutiei, in concordanta cu legislatia romana in vigoare.
Asociatia Secretul Evolutiei prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri de informare si facturare a produselor. Asociatia Secretul Evolutiei este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 11121.
Contactarea dvs. poate fi facuta prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon, in legatura cu oferte de produse si servicii, promovarea activitatilor desfasurate de asociatie conform statutului acesteia si cf. prevederilor legii 677 / 2001.
Site-ul www.ingrijireacopilului.ro poate include, insa, legaturi si catre alte pagini de internet pentru care nu ne asumam nici un fel de raspundere legala privind confidentialitatea acestor date personale.
Asociatia noastra raspecta dreptul dumneavoastra la intimitate si garanteaza protejarea datelor dumneavoastra, asigurandu-va ca aceste date nu vor fi difuzate catre terti decat cu acordul dumneavoastra.
 Copyright Asociatia Secretul Evolutiei. Toate drepturile rezervate. Textul, imaginile, graficele, fisierele audio, fisierele animate, cele video si aranjarea lor pe site, sunt in totalitate subiectul protejarii dreptului de proprietate intelectuala.
Aceste obiecte nu pot fi copiate pentru a fi folosite in scop comercial sau distribuite, asa cum nu pot nici sa fie modificate sau publicate in cadrul altor site-uri. Asociatia Secretul Evolutiei isi rezerva dreptul de a modifica preturile si informatiile de pe site fara un aviz prealabil.
Difuzarea informatiilor prezentate in aceste pagini este in conformitate cu legislatia in vigoare.
 Acest site contine legaturi (link-uri) si catre site-uri externe, ce nu se afla sub controlul asociatiei. De aceea nu suntem responsabili sub nici o forma pentru continutul niciuneia dintre aceste pagini.
Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii.
Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.
Accesand pagina “Termeni si conditii” puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.
Asociatia Secretul Evolutiei isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.

Asociatia Secretul Evolutiei

Pentru a ajuta si ghida copiii sa plece intr-o linie dreapta pe cararea vietii, avem nevoie de iubire, daruire, rabdare si nu in ultimul rand de un pachet vast de cunostinte! Cu aceste lucruri in minte NOI pornim la drum cu forte proaspete, dornici sa venim in ajutorul tau pentru linistea ta interioara!